✆ 640 321 619

Kindergarten Teacher Modern brown LinkedIn Banner (5)
Rotllana
BÁSIQUES

LA ROTLLANA

És una estona d'acollida on els nens i nenes expressen els seus sentiments i vivències. Es realitza de manera lliure utilitzant el llenguatge correcte per tal de fer-se entendre i que els companys puguin participar de la seva experiència.

Psico
BÁSIQUES

PSICOMOTRICITAT

És l'àrea on es dediquen a conèixer el seu cos i a descobrir les seves possibilitats. A partir del joc i la interacció amb els altres, els infants experimenten les habilitats motrius, les habilitats socials i les habilitats cognitives.

dav
BÁSIQUES

RACONS DE JOCS

Són representacions de la vida quotidiana on els nens i nenes imitant als adults, van interioritzant el seu entorn més proper. És un espai de treball d'hàbits, en què van descobrint les seves capacitats gaudint d'una estona de joc.

IMG_0018
LÚDIQUES

ACTUACIONS

Actuacions musicals i teatrals trimestrals, on els nens i nenes viuen de prop les cançons i comptes infantils tradicionals i les seves danses.

IMG_2866
LÚDIQUES

SORTIDES

Els alumnes de I/1 i I/2 realitzen 1 sortida didàctica al mes de maig per tal de visitar una granja-escola.

Una altre activitat lúdica que es realitza dins de l'escola són les representacions de titelles que es fan cada trimestre. Aquestes, son de comptes populars que abans i desprès treballem a l'aula. 


Jocs d'Aigua
LÚDIQUES

JOCS D'AIGUA

Durant el mes de Juliol al pati de l'escola cada any hi realitzem activitats de Jocs d'Aigua on els nens i nenes de la Llar d'Infants gaudeixen de la forma més refrescant d'activitats lúdiques expresament pensades per l'ocasió.

union-jack-stock-illustration_gg54364022
LLENGUATGES

ANGLÈS

Iniciem l'aprenentatge de la llengua ANGLESA amb l'objectiu que els infants prenguin consciència que existeix una altra llengua i per tant, una altra forma de comunicar-se amb el món.

dav
LLENGUATGES

PLÀSTIC

És un dels mitjans de comunicació dels que disposa un infant per expressar tot alló que va coneixent del seu entron i del seu món intern. És a partir del llenguatge plàstic que pot descriure vivències, pensaments i sentiments.

dav
LLENGUATGES

MATEMÀTIC

Els infants ben aviat es desplacen per l'espai, observen i manipulen els cossos que l'omplen. Viuen situacions reals mitjançant les quals, a poc a poc, van construint conceptes matemàtics creant un procés d'abstracció de la realitat. Es treballen aspectes de numeració, lògica, geometria i mesura

1000_F_139549356_FRHRoCLORKkNx4312nfL2XOxu4cyxup2
LLENGUATGES

MUSICAL

Al procés d'assimilació, d'integració, de comprensió i de reproducció de sons, ritmes i cançons, es desenvolupen capacitats bàsiques com l'atenció, percepció sonora, memòria rítmica i melòdica i la representació i adquisició d'unes nocions d'espai musical i de temps.